Cluny Court

Education Centre

We created the perfect sanctuary for studying!

 

Brief: to create spaces that feel inviting and calming to support the students need to focus and learn.

Services engaged: interior decorating and styling plus renovation.

 

Spaces transformed: this two bedroom apartment was transformed into a five room education centre with relaxation room and outdoor relaxing space.

 

What we sourced: paint finishes, outdoor furniture, desks, stools, baskets, plants, flowers, picture ledges, artwork and accessories.

 

Bespoke interior upgrades: partitions, additional lighting and painting.

 

How we worked: using some of the client’s furniture, we created a concept and started space planning to incorporate all our client’s requirements. Once the renovation was completed, we put our finishing styling touches to the spaces.

Check out the photos below!

2015 © Interior Design Journey Pte Ltd - All Rights Reserved